Resultaat behaal je samen met de mensen die het uiteindelijk moeten doen. En dat is ook wel zo leuk om samen op weg te gaan.

Caroline den Hoed
Training en coaching

Na mijn studie Frans en Spaans heb ik een aantal jaren in het bedrijfsleven gewerkt. Wat mij toen opviel is dat de samenwerking tussen afdelingen moeizaam verliep. Ieder leek zijn eigen belang voor ogen te hebben en te vergeten dat er een gezamenlijk doeldiende te worden behaald.

Ik maakte de overstap gemaakt naar de trainerswereld en werkte eerst bij een van de grotere trainingsbureaus van Nederland en daarna als teamtrainer/coach bij Mensen in Bedrijf. Sinds 2007 werk ik zelfstandig onder de naam Den Hoed Training & Coaching.
Ondertussen heb ik me gespecialiseerd in veranderkunde. Ik behaalde de master Management & Innovation en de Green Belt (LEAN).

Ik ga naar conferenties en workshops en lees veel. Met de kennis die ik op deze manieren opdoe, kan ik goed beoordelen wat een organisatie, een team of een individu nodig heeft. En dat vraagt altijd maatwerk. Elke organisatie, elk team en ieder mens is immers uniek. Er is niet één manier, één methode. Het gaat om de mens in combinatie met het werk.

Ik werk graag pragmatisch met het resultaat voor ogen. Echter, de weg ernaartoe is net zo belangrijk. Resultaat behaal ik met de mensen die het werk uiteindelijk moeten doen.

Bij verschillende klanten ben ik werkzaam of werkzaam geweest, zowel in de profit- als non-profitsector, onder meer bij het COA, De Huisartsenpraktijk Huizen, Saturn Petcare, Pathan, Gemeente Weesp, Gemeente Oss, ‘s Heeren Loo/Advisium.

Ik vind het belangrijk dat mensen vertrouwen hebben in mij zodat we gezamenlijk buiten de comfortzone kunnen treden om uiteindelijk als mens, team en organisatie te groeien en te leren.

Vertrouwen begint met een goed gesprek. Ik kom dan ook graag bij u langs. Neem gerust contact met mij op, dat waardeer ik enorm. Tot snel wellicht.